De Mooiste Badkamer Vinden Is Helemaal Niet Moeilijk!

Een badkamer laat je niet elke dag aanleggen. Daarom wil je altijd zeker weten dat jouw badkamerproject in goede handen is. Ben je op zoek naar de beste winkel voor badkamers in Tilburg? Dan raad ik ten zeerste Jan van Erp aan.

De complete tegel- en badkamerwinkel

Ruim 50 jaar ervaring in de branche, vier op en top verzorgde showrooms met enorm variërende voor je badkamer en bovenal enorm toegewijd en ervaren personeel. Dat was mijn indruk van Jan van Erp toen ik er naar binnen liep met mijn klus. Wat ik zocht was iemand die met mij meedenkt en die mij niet simpelweg langs alle (dure) opties in de showroom zou leiden. Je wilt jouw ideale badkamer realiseren en dat betekent dat je geen afgezaagd kant-en-klaar advies wilt krijgen. Bij van Erp liggen alle spullen op voorraad en werk je samen een plan uit. Maak snel online een afspraak en laat je inspireren!