De tijd met een kleine vliegt voorbij

Ja, dat is inderdaad zo en het is onvergetelijk. Maar doordat het zo’n ontzettend snelle tijd is, kan het zijn dat het een en ander daarom niet zo goed in het geheugen blijft. Een van de leukste tips daarvoor is, een kraambezoekboek

Later op terug kijken

Het leuke van een kraambezoek is dat je jaren later erin terug kan kijken en alle herinneren van die tijd terug kan halen. Zo staan er verschillende namen van mensen in die jouw kleine van jongs af aan kennen en daarbij staat wat speciaal bericht zij voor jullie en de kleine hadden. Daarnaast kun je later jouw zoon of dochter laten zien wat de mensen die naar hem/haar hebben gekeken van jou vonden. Hoe leuk is dat?!

Welke vragen kun je krijgen

Elk kraambezoekboek is anders en daarom zal je bij het aanschaffen van zo’n boek de keuze moeten nemen tussen welke voorkant je mooi vindt en daarnaast welke vragen jou het meest aanspreken. Op deze manier kun jij kiezen welk kraambezoekboek voor jou het meest geschikt is, maar wat voor vragen kun je verwachten in een kraambezoekboek?

 • Hoe heet je?
 • Hoe ken je mijn mama?
 • Hoe ken je mijn papa?
 • Ik ken jouw papa en mama al… 
 • Wat zijn wij van elkaar?
 • Ik lijk het meest op? 
 • Dit heb ik gekregen…
 • Dit moet op mijn To-Do lijst…
 • Dit gaan wij doen als ik groot ben…
 • Jullie wens voor mij…
 • Wat was het eerste dat je dacht toen je mij zag?
 • Nog een tip voor mijn papa en mama… 
 • Zo hoorde ik dat jij geboren was…
 • Leuke plek om eens heen te gaan…

Zo zijn er heel wat vragen die gesteld kunnen worden in een kraambezoekboek. Waar wacht je nog op? Ga vast zoeken naar het kraambezoekboek dat jou het meest aanspreekt en dan is het wachten… wachten tot het moment daar is en jij alle mensen om je heen je dochter of zoon kan laten zien.