Dit kan een verhuisservice uit Amsterdam voor je betekenen

Ga je binnenkort verhuizen in of naar Amsterdam dan ben je wellicht op zoek naar een paar extra handen. Het inschakelen van een verhuisservice kan dan uitkomst bieden. Wat een verhuisservice in Amsterdam precies voor je kan betekenen hebben we voor je uitgezocht. 

Grootste voordelen

Misschien wel twee van de belangrijkste redenen zijn de kostenbesparing en ervaring die een verhuisservice uit Amsterdam heeft. Een verhuisbedrijf uit Amsterdam is natuurlijk extra voordelig als je ook binnen Amsterdam verhuist. Bij een verhuisservice met de inzet van studentverhuizers ben je überhaupt voordeliger uit. Dit team werkt namelijk zeer snel waardoor tijd wordt bespaart en jij voordeliger uit bent. Het voordeel is ook dat een bedrijf uit Amsterdam ontzettend ervaren is in het verhuizen in deze omgeving. Best handig, aangezien Amsterdam niet bepaald een rustige stad is. Door de drukte in de binnenstad, het eenrichtingsverkeer, de smalle straatjes en duizenden fietsers is een verhuiswagen die je niet zelf hoeft te besturen een grote stress minder. Immers, verhuizen zij particulieren en bedrijven meerdere keren per week. Hoe ontspannen kan verhuizen zijn als je rustig achter de verhuiswagen aan rijdt en kunt vertrouwen op de professionaliteit van de verhuizers.

Verhuisplan

Het parkeren van een verhuiswagen is ook niet altijd ideaal als je in de binnenstad van Amsterdam gaat verhuizen. Wist je bijvoorbeeld dat er speciale regels gelden voor parkeerplekken reserveren en dat je vergunningen kunt aanvragen om de straat tijdelijk af te zetten? Een verhuisteam zal van te voren met een plan komen zodat alles, van het parkeren tot het laden en lossen soepel verloopt. Het plan wordt altijd van te voren met je doorgenomen zodat je kan kijken waar je extra hulp bij wilt gebruiken en wat je eventueel zelf graag wilt doen. In het plan staan ook handige tips opgenomen om je voor het verhuizen aan ook op weg te helpen. Zodat de aanloop naar je verhuizing onbezorgd loopt.

Het verhuizen

Voordat je gaat verhuizen pak je natuurlijk al je spullen in. Bij de verhuisservice van Amsterdam kun je dozen huren en bij je thuis laten bezorgen. Voor maar 25 euro worden de dozen thuis gebracht en na een week weer opgehaald. Naast gewone dozen kun je ook speciale dozen huren voor bijvoorbeeld boeken. Daarnaast zijn andere materialen te huur zoals matrasbeschermers, noppenfolie en serviespapier.

Met een verhuisservice zal dus ook het laden en lossen ook een stuk sneller gaan. Het leuke is dat bij SVS een team van studentverhuizers wordt ingezet. De studentverhuizers hebben een speciale opleiding gehad waardoor ze extra goed in hun vak zijn. Met hun hulp gaat het allemaal een stuk sneller. Wil je geen grote meubels en zware dozen, steile trappen optillen? Dan komen deze fanatieke verhuizers goed van pas. Je kunt er voor kiezen om hun alle zware spullen te laten verhuizen en zelf lichte dozen te tillen. Maar je kunt ook alles uitbesteden. 

Als je binnenkort gaat verhuizen naar of in Amsterdam en extra hulp kunt gebruiken, dan staat SVS verhuisservice klaar om te helpen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of reserveer meteen een datum.