Een Palazzo visgraat XL pvc vloer voegt impact toe aan je ruimte

Het visgraatpatroon is een klassiek parketdesign dat dateert uit de 16e eeuw. Als je op zoek bent naar een frissere kijk op traditie, dan zijn de grote visgraatplanken de perfecte keuze. Een Visgraat vloer roept een heerlijk gevoel van warmte en luxe op, terwijl ze elke kamer er ook interessanter, opener en ruimer uit laat zien. De brede visgraatplanken worden uit het beste hout gesneden. Dat betekent dat ze over het algemeen langer zijn dan de smallere planken die uit de verschillende andere delen van de boom zijn gezaagd. Door de grotere afmetingen van de brede planken zijn er minder naden tussen de stukken. 

De keuze qua kleur en stijl is aan jou

Of je nu de voorkeur geeft aan de uitstraling van een klassieke, rustiek eikenhouten visgraatvloer, of een rijke gladde notenhouten visgraatvloer, een Palazzo visgraat XL pvc vloer is gemaakt van de beste kwaliteit hout die er is. Ben je op zoek naar een mooi groot visgraatpatroon, of past een traditioneel klein visgraatpatroon beter bij je interieur? Als je overweldigd bent door de keuze, onthoud dan dat alle pvc vloeren van Palazzo belichamingen zijn van pure, natuurlijke schoonheid.

Extra lange en extra brede planken, geselecteerd uit de mooiste delen van oudgroeiende bomen

De coating van hout van de pvc planken is afkomstig van een zorgvuldig geselecteerde selectie van grotere bomen. Alleen deze hebben de prachtig uniforme groeistructuur die het merk in staat stelt XL brede plankformaten te maken die consistent zijn in stabiliteit en natuurlijke schoonheid. Omdat de houtproducten op maat zijn gemaakt, kan er een rijke variatie aan soorten, afwerkingen en patronen aan worden geboden, met als optie extra lange lengtes. 

De plak pvc planken zijn eenvoudig en snel te monteren

Zo’n Palazzo visgraat XL pvc vloer ziet er dan misschien wel mooi uit, maar je zult misschien al snel denken hoe je de montage nu het beste uit kunt voeren. Je wilt immers zo weinig mogelijk snijverlies en de vloer snel en makkelijk kunnen leggen. Doordat je de pvc planken op de vloer plakt, geniet je razendsnel van een perfect resultaat. De pvc vloeren van Belakos zijn waterbestendig, vuilafstotend, slijtvast en ook nog eens zeer duurzaam. Meer weten over wat voor mogelijkheden er zoal zijn in je interieur? Kom een keer langs in de showroom of bel met een van de medewerkers voor advies op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *