Een werkend personeelsrooster

personeelsrooster

Graag een werkend personeelsrooster voor je bedrijf hebben? Dan is het systeem van Tamigo degene die jij moet hebben. Het systeem van dit bedrijf is namelijk een systeem die je het beste kan gebruiken als je snel en gemakkelijk de rooster van je personeel wilt kunnen inplannen en kunnen zien. Zo zit alles wat met personeelsrooster te maken heeft op een plek, wat zeer handig is voor vele bedrijven.

Veel tijd besparen met inplannen

personeelsrooster

Normaal ben je zeer lang bezig met het maken van grote roosters, en dan komen er ook nog veel vervangingen bij kijken, of ziekmeldingen, en dit moet dan ook handmatig worden aangepast. En dan moet er weer rekening gehouden worden met de cao uren, etc. Met de applicatie van Tamigo hoef je je geen druk meer te maken over de tijd die je in dit soort dingen moet steken. Al deze opgesomde dingen kunnen namelijk allemaal via de Tamigo applicatie gedaan worden, en dat door een paar keer te klikken. Hierdoor kan je veel tijd in veel betere dingen steken.

Eenvoudig, maar ook voordelig

Voor een roostersysteem wil je niet graag veel geld per maand neerleggen. Daarom vraagt Tamigo een prijs die zeer rendabel is voor elk bedrijf. Hierdoor lijd jij geen verlies op dit soort systemen en kan Tamigo zijn zaak levend houden.