Formule 1 combineren met een vakantie?

Ben je op zoek naar een Formule 1 reis, Total Travel organiseert verschillende reizen op individuele basis. Na het Formule 1 weekend kan je er natuurlijk nog een fantastische vakantie aan vast plakken want de Formule 1 brengt je op de mooiste plekken van de wereld. Onze top 3 bestemmingen.

Singapore

Een straatcircuit en bovendien een circuit wat Max ligt, dus alle reden om naar Singapore te gaan. Het is de enige avondrace op de kalender dus overdag tijd genoeg om de fantastisch stad Singapore te ontdekken ga naar Marina Bay voor een fantastisch uitzicht over Singapore. Geniet van de Gardens by The Bay een unieke combinatie van mooie tuinen en geweldige verlichting. En ’s avonds ga je uiteraard naar de race. Het Formule 1 weekend kan je verlengen met een strandvakantie op Bali.

Abu Dhabi

De laatste race van het seizoen dus vaak nog spannend wie wordt er dit jaar wereldkampioen? In Abu Dhabi weten ze van het Formule 1 weekend een absolute sensatie te maken. Een modern circuit met uitzicht op de jachthaven van Abu Dhabi. Elke avond een after race concert van een wereldartiest. Tussen de kwalificaties en de race door is er uiteraard nog wel tijd om Abu Dhabi te ontdekken ga shoppen in de Yas Mall, elk bekend merk is in deze mall vertegenwoordigd dus de shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Of ga naar Ferrari World en geniet van alles wat dit pretpark je te bieden heeft. En dat alles bij elkaar op Yas Island op korte afstand van het circuit, dit wordt een fantastisch race weekend!

Barcelona

De Grand Prix van Spanje wordt vlakbij de leukste stad van Barcelona gehouden. Het circuit de Catalunya ligt op een half uurtje rijden van Barcelona. Dus je kan gemakkelijk je raceweekend combineren met een city trip Barcelona. Overdag bezoek je de kwalificatie en de race en ’s avonds ontdek je Barcelona, ga tapas eten op de Ramblas. Flaneer langs de haven en drink een sangria. Misschien kan je zelfs nog wel naar een wedstrijd van FC Barcelona. Wat een geweldig sportweekend zou dat zijn! Verleng je verblijf nog een paar dagen zodat je volop van Barcelona kunt genieten.

Laat je vrijblijvend informeren naar de mooiste formule 1 reizen!