Het juiste hekwerk om uw onderneming

Tegenwoordig hebben de meeste ondernemingen eigendommen met een aanzienlijke waarde. Aangezien niet elk bedrijf een beveiliger in dienst heeft kan het een geruststellende gedachte zijn om een hek te hebben om uw bedrijf. Dit zodat niet zomaar iedereen uw pand binnen kan lopen of je erf op rijden. Echter kan het ook wenselijk zijn dat wanneer u veel klanten ontvangt dat uw bedrijf een open en uitnodigende uitstraling heeft. Daarom kan de vraag welk type omheining het best bij uw bedrijf past nog best lastig zijn. 

Een dubbelstaafmat hek is een mooie optie voor bedrijven die niet al te duur uit willen zijn, hun eigendom veilig houden en toch een open uitstraling behouden. Dit type hekwerk gaat namelijk lang mee, is door de weerbestendigheid erg duurzaam en is bovendien zeer stijlvol. Dit maakt dit type hek voor veel bedrijven tot een geschikte optie. 

Wat voor poort past het best?

Ook de manier waarop dit hek open en dicht moet gaan kan op verschillende manieren. Een simpele deur in het hek is voor bedrijven met eigen parkeergelegenheid al snel geen optie.

Voor bedrijven die veel klanten hebben die uw erf op en af moeten rijden met auto’s of vrachtwagens kunnen schuifpoorten een uitkomst bieden. Dit type poort creëert een ruime opening welke relatief snel open en dicht kan. De poort schuift langs het hek waardoor het openenen en sluiten nauwelijks ruimte in beslag neemt in tegenstelling tot een draaipoort. 

De mogelijkheden en opties zijn bijna eindeloos, verdiep u daarom goed in wat het beste past bij u en uw bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *