Koeltransport beschikbaar!

ksztransport-logo

Ben jij al jarenlang geïnteresseerd geweest in het laten bezorgen/ophalen van koeltransport of wil je er gewoon meer van weten zoals bijvoorbeeld de HACCP. Dan is dit het juiste moment om meer er van af te komen te weten. Koeltransport is al vrij duidelijk bij de naam, goederen die gekoeld vervoerd moeten worden. De goederen hebben elk een andere temperatuur nodig en daarom hebben de vrachtwagens verschillende koelvakken. Het laagste wat de vrachtwagen kan is dertig graden onder nul celsius en hij kan ook tot dertig graden boven nul celsius, zo kunnen de producten altijd onder de juiste omstandigheden vervoerd worden. De vrachtwagens hebben een nieuwe technologie gekrege waardoor jij op afstand kan zien waar de vrachtwage rijd, hoe koud de koelcel is en hoelang het nog duurt. Lijkt dit je wat? Bekijk dan even de website!

Goederen

De goederen die vervoerd moeten worden zijn vaak goederen die snel bederven en dus goed koud moeten blijven zoals: fruit en groentes. Doordat de laadruimte in verschillende vakken opgedeeld kan worden kun je dus meer verschillende goederen meenemen. Per product is er een temperatuur systeem gemaakt en die wordt automatisch gedaan door de vrachtwagens. Als je je vrachtwagen ATP hebt laten keuren betekent dat dat je internationaal mag gaan vervoeren. Alles waarmee je internationaal wilt vervoeren moet je ATP keuren. Dat geldt voor de weg, de zee, in de lucht of onder de grond

Levensmiddelen

Mocht jij binnenkort levensmiddelen moeten gaan vervoeren dan komt het HACCP systeem naar voren, dat is een controlesysteem waarbij er speciale regels zijn opgesteld zodat de eindgebruiker zeker weet dat er niks met de levensmiddelen is gebeurt. Mocht de chauffeur niet meer precies weten wat de HACCP regels zijn ligt er altijd een boek in elke vrachtwagen waar hij kan lezen wat hij moet doen in elke situatie.