Populairste kleding om te laten bedrukken

Binnen de zakelijke markt is er een enorme vraag naar het laten bedrukken van kleding. Maar ook binnen de consumenten neemt de vraag toe. Dit kom voornamelijk omdat mensen erg creatief zijn en daarom ook krijg eigen ontworpen kleding willen dragen. En daar is helemaal niets mis mee, dit zorgt juist voor een mooie range aan creatieve kleding. Welke kleding is nu het populairst om te laten bedrukken? Wie wet heb jij er nog wat aan!

Shirts

De meest populaire kleding om te laten bedrukken zijn toch wel shirts en polo’s. Een shirt bedrukken is relatief goedkoop en daarnaast erg praktisch voor veel bedrijven en consumenten. De tshirts zijn voornamelijk erg interessant voor consumenten. Het laten bedrukken van polo’s is voor veel bedrijven interessant omdat ze deze kunnen gebruiken tijdens beurzen voor hun personeel. Op een polo kan je jouw logo en eventueel motto plaatsen. Dit zorgt voor een directe herkenning van jouw merk en personeel. Heb jij wel eens een tshirt laten bedrukken voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest?

Broeken

Veel werklui dragen broeken van hun werkgever, denk bijvoorbeeld aan bouwpersoneel of magazijnmedewerkers. Op deze broeken kan je heel eenvoudig het logo laten naaien. Hoewel dit een iets minder interessante uiting van je merk is, is het wel een zeer effectieve. De broeken zelf zijn uiteraard duurder dan tshirts of polo’s.

Petten

Je zou het niet verwachten maar petten zijn ook zeer geliefd om te laten bedrukken. Ook deze petjes zou je kunnen gebruiken bij campagnes. Je ziet dit voornamelijk veel gebeuren in Amerika tijdens de verkiezingen. De Amerikanen lopen dan maar wat graag met een petje op van hun kandidaat.

Je kan zoveel laten bedrukken

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van producten om te laten bedrukken. Heb jij wel eens wat laten bedrukken? Wat is je ervaring hiermee? We zijn er benieuwd.