Professionele rijschool voor je rijbewijs

Rijlessen

Wanneer je op zoek bent naar een professionele rijschool voor rijles Ede ben je bij Verkeersschool Wesseldijk een het goede adres. Beginnen met rijbewijs B mag je al vanaf de leeftijd van 16,5 jaar. Ben je al begonnen met je theorie en wil je eerst dit examen doen? Het certificaat is 1,5 jaar geldig, binnen deze tijd moet je het praktijkexamen afleggen en voltooien. Met de ervaren gediplomeerde instructeurs zal dit geen probleem moeten zijn, met de juiste persoonlijke begeleiding die iedereen krijgt is de kans van slagen erg groot bij de rijschool.

rijles ede

Maximaal rendement uit je rijlessen halen

Ook wanneer je last hebt van faalangst of onzekerheid geven we de begeleiding die je nodig hebt, geen onnodig veel lessen. Door het maximale rendement wat we halen uit de rijlessen, heb je geen overbodige lessen nodig. Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan het lijstje om snel maar op een goede manier je rijbewijs te halen. Wil je het complete plaatje en ook in slecht weer de controle over je voertuig behouden? Bij rijles Ede kun je een grip en slipcursus volgen, hiermee vergroot je de zekerheid op de weg bij nat en winterweer.

rijles

Wordt rij instructeur bij rijles Ede

Vind je het zo leuk om de hele dag op de weg te zijn en mensen les te geven om hun rijbewijs te halen? Dan kun je natuurlijk ook rij instructeur worden, stel je eens voor om je eigen rijschool te hebben of werk je liever bij een rijschool dan kan dat ook natuurlijk. Ondervindt snel waarom verkeersschool Wesseldijk, de theorielessen kun je zelf volgen of groepsgewijs bij de rijschool onder professionele begeleiding. De mogelijkheden zijn groot, kansen genoeg en dit allemaal onder de juiste begeleiding om snel een goed resultaat te halen in korte tijd.