Vaderdag vieren tijdens Corona

Over een paar dagen is het zover. Het is dit weekend Vaderdag. Natuurlijk wil je je vader op een hele leuke manier verrassen. Helaas zitten we nog steeds in quarantaine en is veel nog niet mogelijk. Je vader verrassen kan in deze tijd wel een stuk lastiger zijn. Weet je nog niet hoe je dit wilt doen? Er zijn gelukkig genoeg opties waar je uit kunt kiezen!

Maak het persoonlijk

Een vaderdagkado persoonlijk maken is niet zo moeilijk. Ondanks dat je hem nu nergens mee naartoe kan nemen kun je online zoeken naar toffe gadgets of accessoires die hij kan gebruiken bij gadgets die hij thuis heeft. Woon je niet meer samen in één huishouden? Dan moet je nog steeds voldoende afstand houden. Wel kun je met een persoonlijke kaart of een video met het hele gezin iedereen iets leuks laten zeggen. Je kunt er samen naar kijken en hem toch een fijn gevoel geven.

Bierpakket

Je hebt inmiddels vast heel vaak om je heen gehoord dat er tijdens de coronacrisis meer gedronken wordt dan normaal. Grote kans dat je vader veel in de tuin ligt met bier in zijn handen. Een leuke verrassing is een gepersonaliseerd bierpakket. Online zijn er een hoop pakketten die je kunt bestellen. Dit kan je ook doen bij veel restaurants, hopelijk ook zijn favoriete restaurant of kroeg.

Plan vooruit

Ga je liever weer een keer op vakantie met je vader? Ook dat kan. Natuurlijk is het op dit moment nog onzeker, maar je kunt online veel lezen over de corona updates per land. In veel Europese landen is het inmiddels ook weer mogelijk om te reizen. Wil je toch liever geen risico lopen? Plan alvast een trip voor volgend jaar. De ticketprijzen zijn erg laag en veel vliegmaatschappijen bieden een corona verzekering.