Voor welke webshops is 2020 toch een goed jaar

2020 wordt door het Corona virus flink op de kop gezet. Veel plannen, feestjes en festivals worden voor minstens een jaar in de ijskast gezet. De kamer van Koophandel heeft in juni het hoogste aantal faillissementen bekend gemaakt sinds de tweede wereld oorlog. Deze bizarre cijfers laten zien wat de impact van het wereldwijde virus heeft op de wereld en haar economie. Uit onderzoek blijkt dat niet alle bedrijven lijden onder de gevolgen van de Corona crisis. Door de gedwongen maatregelen die het kabinet heeft genomen heeft een grote groep Nederlanders voor langere tijd thuis gezeten. Hierdoor is het internet gebruik gestegen en zijn uitgaven gedaald. Van deze twee gevolgen hebben enkele webshops geprofiteerd. Wij zetten een aantal webshops op een rijtje.

De Baron Websales – Online Thee, Koffie, Kruiden en Noten kopen

De Baron Websales heeft volgens haar Google Analytics gegevens gouden maanden gekend in de periode van Amazon. Is deze aanbieder van verschillende kruiden en etenswaren zich gaan specialiseren in de verkoop van mondkapjes? Nee, vanwege de gedwongen gesloten restaurants zijn veel minder mensen uit eten gegaan. Het thuis koken nam een vlucht wat positief heeft gewerkt voor de verkopen van De Baron Websales. Waarschijnlijk zullen zij na de openingen van de restaurants terug vallen, maar voor nu was het top!

HelmetCity – Groothandel voor helmen en andere benodigdheden voor tweewielers

Deze online groothandel in helmen en andere benodigdheden voor tweewielers hoopt van 2020 nog een succesvol jaar te maken. Dat men weer op pad mag, het lekker weer wordt en dat men nu juist graag op de motor stapt helpt natuurlijk zeker. De echte verandering waar Helmetcity.nl op wacht is de invoering van de Helmplicht in Nederland. Zij hopen dat deze verandering een run op helmen teweeg zal brengen. Geen gekke gedachte als je het ons vraagt!