Voordelen van de Philips Hue plafondlamp

Huisverlichting is zo geëvolueerd van alleen maar een lamp, zodat je ‘s avonds kunt zien wanneer het buiten donker is. Slimme lampen brengen nu kleur, timers, de mogelijkheid om de helderheid aan te passen, wanneer ze aan gaan en wanneer ze uitgaan. Er zijn ook enkele gezondheidsvoordelen die slimme lampen ook met zich meebrengen, en hier zijn er 5 die u misschien niet kent.

Betere nachtrust


Er is veel gesproken over het niet naar je telefoon kijken in bed, tv kijken of een iPad gebruiken, dit komt door het blauwe licht dat wordt uitgezonden, blauw licht van deze apparaten houdt je wakker en kan je ontmoeten, je nachtrust duurt langer in slaap vallen.

Laat me je door een klein beetje slaapwetenschap leiden. De hersenen zijn een belangrijk onderdeel van het slaapproces. Om in slaap te kunnen vallen, moeten de hersenen een pauze nemen van hun activiteiten en ontspannen. Voordat dat gebeurt, zal je lichaam eerst melatonine produceren, wat je slaaphormoon is, het helpt het lichaam voor te bereiden om in slaapstand te gaan en daarom begin je in slaap te vallen.

Blauw licht van technische gadgets houdt je wakker en voorkomt dat melatonine wordt aangemaakt. Er is echter een lamp die u helpt om een ​​betere nachtrust te krijgen en die u helpt in slaap te vallen, en dat is rood licht. Volgens slaappsycholoog Michael Breus, PhD, auteur van het nieuwe boek The Power of When, “De theorie is dat rood licht de melatonineproductie bevordert”.

Gezondheid


Er zijn veel gezondheidsvoordelen verbonden aan het krijgen van een goede nachtrust. Deze omvatten gezond gewicht, verbeterd geheugen, minder stress en depressie en betere focus en aandacht. Door de Philips Hue plafondlamp te gebruiken, kunt u van al deze gezondheidsvoordelen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *