Waarom de functie assemblage medewerker zo leuk is!

De functie voor assemblage medewerker is er één waar tegenwoordig veel op wordt gesolliciteerd. Hoe komt dit en wat doe je nu precies als assemblage medewerker? Dat zijn twee van de vele mogelijke vragen die je kan hebben na het lezen van zulke vacatures. Daarom vertellen wij je graag meer over deze functie en waarom het zo ontzettend leuk is om dit werk te mogen doen. Iedere dag opnieuw, 5 dagen in de week! Lees je met ons mee?

Wat doe je?

Een assemblagemedewerker houdt zich bezig met het assembleren van producten, vaak aan de lopende band. Dit wilt zeggen dat je producten samenbrengt tot een heel nieuw geheel. In feite maak je van bijvoorbeeld twee losse onderdelen één nieuw en belangrijk onderdeel. Dit noemen we de eindmontage. In feite stel je, door middel van halffabricaten, een eindproduct in elkaar. Je speelt dus een zeer belangrijke rol in dit gehele proces. Gaat het bij jou fout? Dan zijn de werkzaamheden daarvoor helemaal voor niets geweest. Jij krijgt die verantwoordelijkheid mee en moet deze dragen. Dat maakt het werk ook zo uitdagend.

Welke taken voer je uit?

Naast dat je de producten samenstelt daar moet je ook zorgen voor de eindcontrole. Je moet dus in principe jouw werk en dat van je collega’s goed kunnen beoordelen. De producten moeten namelijk aan strenge eisen voldoen, jij bent de keurder hiervan. Ieder product dat de fabriek uitrolt is goedgekeurd door jou. Daarnaast moet je de werkinstructies beoordelen, corrigeren van afwijkingen en ook het verzendklaar maken van de producten.

Ben jij klaar voor deze job?

Wil jij solliciteren voor de assemblagemedewerker vacature? Dan heb jij jezelf vast herkent in deze prachtige functie. We hoeven je niet veel meer te vertellen maar zorg ervoor dat jij je goed gaat voorbereiden voor het sollicitatiegesprek.