Woolrich, kwaliteitsvolle en trendy buitenkleding

Als je de producten van Woolrich bekijkt, merk je onmiddellijk dat deze kwaliteit en stijl uitstralen. De jassen zijn zeer degelijk en beschermen je tegen kou, regen en wind. De kraag kan hoog gesloten worden en de jassen zijn lang genoeg om je hele lichaam te beschermen. Je hebt keuze tussen parka’s, puffer jackets, donsjassen en gewatteerde jassen. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een capuchon met bontkraag. Zowel voor dames als voor heren heb je een enorme keuze. De sweaters zijn van uitstekende kwaliteit, zijn ruim maar hebben toch een trendy uitstraling. Ook de polo’s zijn zeer aangenaam om te dragen. Alle jassen van dit merk zijn afgewerkt met een speciale coating die je jas beschermt tegen vlekken, water en stof. Zo blijft je jas zeer lang zijn oorspronkelijke uitstraling behouden.

Wie is Woolrich?

Woolrich bestaat al sinds 1830. Oorspronkelijk was dit merk gekend voor de productie van dekens voor soldaten van de Amerikaanse burgeroorlog. Later zijn ze gestart met de productie van jassen voor Alaska. De uiterste weersomstandigheden in deze streek vereisten kwaliteit, comfort en vooral warmte. Ze groeiden uit tot één van de bekendste merken van buitenkledij, en dan vooral van winterkledij. Op dit moment exporteren ze zelfs naar Canada en Japan. Ze zijn telkens opnieuw vernieuwend. Bij elk seizoen komen ze met nieuwe modellen, trendy looks en toonaangevende kwaliteit. Wie voor dit merk kiest, kiest voor klasse en kwaliteit.

Je jas online aankopen? Het kan perfect!

Als jij een winterjas zoekt, dan kun je deze zonder problemen online aankopen. Vraag gerust aan de verkoper raad als je nog twijfelt welke jas het wordt. Hij zal je haarfijn kunnen uitleggen wat de verschillen in vulling van de jassen is, welke jas het beste bij welke activiteiten past. Ga je graag wandelen in de sneeuw of zit je graag uren lang te vissen, hou jij van skivakantie of werk je gewoon graag buiten? Laat je eisen weten en je krijgt advies over de verschillende mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *